onsdag den 30. august 2023

Billedskønne Cavapoo hvalpe

Hej Allesammen 

Så er vi godt igang med en nye uge og vores skønne cavapoo hvalpe vokser hele tiden, og bliver bare mere og mere nuttede og vamsede. VI har denne uge taget nogle billeder af dem også af vores kat Dumbeldor som lige ville som de små har det godt. Hvalpenen er allerede fortrolige med kattene og går nysgerrigt rundt og undersøger den store verden. 

I denne uge er vi i tænkeboks omkring søde navne til de små. Har du et godt bud kan du være med i vores fredagskonkurrence på facebook: Unique-Dogs Facebook eller instagram:  Unique_Dogs_Denmark Instagram 


Har du et godt hjem til en af vores vidunderlige skønne cavapoo så skriver kontakter du os på Mob 60534369. Rigtig god fornøjelse med kigge på de søde portrætfotos. (alle hvalpe er nu reserveret - kontakt os hvis I ønsker at komme på vor venteliste til en anden skøn hvalp)

Her har vi en dejlig pige, hun er reserveret 🥰




Også en yndig pige mere, hun er reserveret 🥰





Her er en flot dreng, han mangler en familie😍




Også en søde dreng mere, han mangler en familie😍





Så blev det tid til en lur💕

Vores skønne cavapoo hvalpe er rejseklar fra d 22 september, men må gerne blive længere. Hos os får de den bedste start med en masse kontakt med børn, træning og prægning. Se forældrene og mere om dem på deres blog og om os på vores hjemmeside. Her er der billeder og film fra de dejlige hvalpes hverdag. Hvalpene bliver 5-8kg og får klippepels.

Vi har specialiseret os i at give hvalpe og familierne en rigtig god start, siden 2004 og doodler siden 2012. Så er du førstegangs hundeejer får du her professionel rådgivning til det at have en dejlig doodle, en luksus udstyrspakke samt 4 års tilfredshedsgaranti.

I kan se flere fotos og film af hvalpene samt deres søde forældre på tidligere opslag 
og se mere om os på



Ingen kommentarer:

Send en kommentar